Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42679
Назва: | Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини |
Автори: | Погарська, В. В. Погарський, О. С. Юр'єва, О. О. Лосєва, С. М. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Х. : ФОРТ |
Бібліографічний опис: | Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та мо лока для підприємств харчового бізнесу» СВО «магістр»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва. Х. : ФОРТ, 2022. 44 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42679 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_TPLTS_22.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.