Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42679
Назва: Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини
Автори: Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Юр'єва, О. О.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Х. : ФОРТ
Бібліографічний опис: Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та мо лока для підприємств харчового бізнесу» СВО «магістр»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва. Х. : ФОРТ, 2022. 44 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42679
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_TPLTS_22.pdf1.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.