Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42679
Название: | Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини |
Авторы: | Погарська, В. В. Погарський, О. С. Юр'єва, О. О. Лосєва, С. М. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Х. : ФОРТ |
Библиографическое описание: | Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та мо лока для підприємств харчового бізнесу» СВО «магістр»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва. Х. : ФОРТ, 2022. 44 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42679 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_TPLTS_22.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.