Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Погарський, О. С. | - |
dc.contributor.author | Юр'єва, О. О. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T10:04:39Z | - |
dc.date.available | 2023-11-23T10:04:39Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та мо лока для підприємств харчового бізнесу» СВО «магістр»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва. Х. : ФОРТ, 2022. 44 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42679 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Х. : ФОРТ | uk_UA |
dc.title | Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_TPLTS_22.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.