Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorЮр'єва, О. О.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-11-23T10:04:39Z-
dc.date.available2023-11-23T10:04:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія продуктів з лікарсько – технічної сировини: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та мо лока для підприємств харчового бізнесу» СВО «магістр»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва. Х. : ФОРТ, 2022. 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42679-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХ. : ФОРТuk_UA
dc.titleТехнологія продуктів з лікарсько – технічної сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_TPLTS_22.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.