Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42518
Title: Способи покращення складу дитячих зубних паст
Authors: Чаплигіна, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Сорокіна, С. В.
Головко, М. П.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чаплигіна А. О. Способи покращення складу дитячих зубних паст. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Сорокіна С. В., Головко М. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 167.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42518
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_167.pdf721.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.