Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42518
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.advisorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorЧаплигіна, А. О.-
dc.date.accessioned2023-11-20T07:54:15Z-
dc.date.available2023-11-20T07:54:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧаплигіна А. О. Способи покращення складу дитячих зубних паст. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Сорокіна С. В., Головко М. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 167.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42518-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпособи покращення складу дитячих зубних пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_167.pdf721.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.