Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099
Назва: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
Автори: уклад. Євлаш, Вікторія Владленівна
уклад. Серік, Максим Леонідович
уклад. Горбань, Віктор Григорович
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключові слова: оцінка якості;оздоровчі продукти;показники якості;інноваційні технології;технології виробництва;дієтичні харчові продукти;181 Харчові технології
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний консп. лекцій для студ. освітнього ступеня магістр спец. 181 «Харчові технології» освітньо-проф. програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: В.В. Євлаш, М.Л. Серік, В.Г. Горбань, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними пер- спективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчу- вання і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITDHP_19.pdf1.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.