Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099
Назва: | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів |
Автори: | уклад. Євлаш, Вікторія Владленівна уклад. Серік, Максим Леонідович уклад. Горбань, Віктор Григорович уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна |
Ключові слова: | оцінка якості;оздоровчі продукти;показники якості;інноваційні технології;технології виробництва;дієтичні харчові продукти;181 Харчові технології |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний консп. лекцій для студ. освітнього ступеня магістр спец. 181 «Харчові технології» освітньо-проф. програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: В.В. Євлаш, М.Л. Серік, В.Г. Горбань, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними пер- спективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчу- вання і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ITDHP_19.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.