Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099
Название: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
Авторы: уклад. Євлаш, Вікторія Владленівна
уклад. Серік, Максим Леонідович
уклад. Горбань, Віктор Григорович
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключевые слова: оцінка якості;оздоровчі продукти;показники якості;інноваційні технології;технології виробництва;дієтичні харчові продукти;181 Харчові технології
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний консп. лекцій для студ. освітнього ступеня магістр спец. 181 «Харчові технології» освітньо-проф. програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: В.В. Євлаш, М.Л. Серік, В.Г. Горбань, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними пер- спективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчу- вання і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ITDHP_19.pdf1.56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.