Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorуклад. Євлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorуклад. Серік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorуклад. Горбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorуклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна-
dc.date.accessioned2022-08-02T08:53:27Z-
dc.date.available2022-08-02T08:53:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationІнноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний консп. лекцій для студ. освітнього ступеня магістр спец. 181 «Харчові технології» освітньо-проф. програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: В.В. Євлаш, М.Л. Серік, В.Г. Горбань, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними пер- спективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчу- вання і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectоздоровчі продуктиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectтехнології виробництваuk_UA
dc.subjectдієтичні харчові продуктиuk_UA
dc.subject181 Харчові технологіїuk_UA
dc.titleІнноваційні технології дієтичних харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ITDHP_19.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.