Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | уклад. Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | уклад. Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | уклад. Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-02T08:53:27Z | - |
dc.date.available | 2022-08-02T08:53:27Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів: опорний консп. лекцій для студ. освітнього ступеня магістр спец. 181 «Харчові технології» освітньо-проф. програми «Дієтичне харчування та харчова безпека»; уклад.: В.В. Євлаш, М.Л. Серік, В.Г. Горбань, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни є ознайомлення студентів із сучасними пер- спективними технологіями виробництва широкого спектру харчових продуктів, у тому числі соціальних, спеціальних і для спецконтингентів, із різних видів сировини; з’ясування проблем, що постають перед індустрією здорового харчу- вання і оволодіння методами розроблення нових та удосконалення традиційних технологічних процесів з використанням перспективних технологій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.subject | оздоровчі продукти | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | технології виробництва | uk_UA |
dc.subject | дієтичні харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | 181 Харчові технології | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ITDHP_19.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.