Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40915
Назва: Особливості стратегічного управління на вітчизняних підприємствах
Автори: Божидай, І. І.
Пірятінська, І. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Божидай І. І., Пірятінська І. В. Особливості стратегічного управління на вітчизняних підприємствах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40915
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_5-5.pdf124.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.