Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40915
Title: Особливості стратегічного управління на вітчизняних підприємствах
Authors: Божидай, І. І.
Пірятінська, І. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Божидай І. І., Пірятінська І. В. Особливості стратегічного управління на вітчизняних підприємствах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 5.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40915
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_5-5.pdf124.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.