Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4089
Назва: Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем
Автори: уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
Ключові слова: органічна хімія;методичні вказівки;харчова хімія;харчові системи;181 Харчові технології
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем: методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"; уклад.: О.Ф. Аксьонова, Н.В. Мурликіна; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 94с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки укладено згідно з робочою програмою дисципліни "Харчова хімія. Розділ 1" для студентів денної, заочної, у тому числі скороченої, форм навчання. Методичні вказівки містять інформацію із загальних правил техніки безпеки та застережних заходів під час роботи в лабораторії, описи 22 робіт з коротким теоретичним вступом до кожної теми, рисунки відповідних приладів і лабораторного обладнання. З метою кращого засвоєння відповідного матеріалу тем і з метою організації ефективної самостійної роботи студентам запропоновано контрольні запитання та задачі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17_Kharchova Chemistry_181.pdf1.89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.