Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4013
Назва: | Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення |
Автори: | Погожих, М. І. Євлаш, В. В. Нєміріч, О. В. Максименко, А. Є. |
Ключові слова: | сушіння;м’ясо яловичини;сушене м’ясо;змішане теплопідведення |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Максименко А. Є. Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 79-84. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено кінетику та встановлено раціональні режими сушіння м’яса
яловичини способом змішаного теплопідведення. Вивчено відновлювальні
властивості сушеного м’яса залежно від температури сушіння та
температури рідини для відновлення. Kinetics is studied and the rational modes of drying of meat of beef are set by the method of mixed thermal admission. His restoration properties are studied depending on the temperature of drying and temperature of waters. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4013 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__12.pdf | 255.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.