Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorНєміріч, О. В.-
dc.contributor.authorМаксименко, А. Є.-
dc.date.accessioned2022-07-31T19:04:28Z-
dc.date.available2022-07-31T19:04:28Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Максименко А. Є. Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 79-84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4013-
dc.description.abstractВивчено кінетику та встановлено раціональні режими сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. Вивчено відновлювальні властивості сушеного м’яса залежно від температури сушіння та температури рідини для відновлення.uk_UA
dc.description.abstractKinetics is studied and the rational modes of drying of meat of beef are set by the method of mixed thermal admission. His restoration properties are studied depending on the temperature of drying and temperature of waters.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectм’ясо яловичиниuk_UA
dc.subjectсушене м’ясоuk_UA
dc.subjectзмішане теплопідведенняuk_UA
dc.titleКінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__12.pdf255.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.