Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3961
Назва: | Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Павлишин, М. Л. |
Ключові слова: | БАД;антоціанові сполуки;харчова промисловость;Amelanchier Ovalis;Hibiscus Sabdariffa |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 40-47. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливість переробки рослинної сировини в БАД для
харчової промисловості. Досліджено фізико-хімічні властивості та вміст
антоціанових сполук лікарсько-технічної рослинної сировини: ягід Amelanchier
Ovalis і квітів Hibiscus Sabdariffa. The possibility of processing herbal supplements in the food industry. The physico-chemical properties and content of anthocyanin compounds medical-technical plant material: berries Amelanchier Ovalis and flowers Hibiscus Sabdariffa. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__8.pdf | 287.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.