Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3961
Назва: Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Павлишин, М. Л.
Ключові слова: БАД;антоціанові сполуки;харчова промисловость;Amelanchier Ovalis;Hibiscus Sabdariffa
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Павлишин М. Л. Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 40-47.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто можливість переробки рослинної сировини в БАД для харчової промисловості. Досліджено фізико-хімічні властивості та вміст антоціанових сполук лікарсько-технічної рослинної сировини: ягід Amelanchier Ovalis і квітів Hibiscus Sabdariffa.
The possibility of processing herbal supplements in the food industry. The physico-chemical properties and content of anthocyanin compounds medical-technical plant material: berries Amelanchier Ovalis and flowers Hibiscus Sabdariffa.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3961
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__8.pdf287.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.