Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38737
Назва: Технологія соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі хелатних комплексів
Автори: Головко, Т. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Головко Т. М. Технологія соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі хелатних комплексів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 144-145
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38737
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-145-146.pdf133.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.