Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38737
Название: Технологія соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі хелатних комплексів
Авторы: Головко, Т. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Головко Т. М. Технологія соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі хелатних комплексів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 144-145
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38737
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-145-146.pdf133.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.