Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38737
Title: Технологія соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі хелатних комплексів
Authors: Головко, Т. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Головко Т. М. Технологія соусів емульсійного типу з використанням дієтичних добавок на основі хелатних комплексів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 144-145
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38737
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-145-146.pdf133.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.