Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38720
Название: Огляд технологій одержання білкових ізолятів із черевоногих молюсків класу Gastropoda
Авторы: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Применко, В. Г.
Грищенко-Мороз, Ю. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г., Грищенко-Мороз Ю. М. Огляд технологій одержання білкових ізолятів із черевоногих молюсків класу Gastropoda. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 140-141
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38720
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-141-142.pdf141.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.