Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38720
Title: | Огляд технологій одержання білкових ізолятів із черевоногих молюсків класу Gastropoda |
Authors: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Применко, В. Г. Грищенко-Мороз, Ю. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г., Грищенко-Мороз Ю. М. Огляд технологій одержання білкових ізолятів із черевоногих молюсків класу Gastropoda. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 140-141 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38720 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-141-142.pdf | 141.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.