Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38720
Title: Огляд технологій одержання білкових ізолятів із черевоногих молюсків класу Gastropoda
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Применко, В. Г.
Грищенко-Мороз, Ю. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г., Грищенко-Мороз Ю. М. Огляд технологій одержання білкових ізолятів із черевоногих молюсків класу Gastropoda. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 140-141
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38720
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-141-142.pdf141.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.