Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37985
Назва: Система автоматизованого керування виготовленням тістечок.
Автори: Пономаренко, Ю. С.
Нечитайло, Ю. А.
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Державний біотехнологічний універститет
Бібліографічний опис: Пономаренко Ю. С., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням тістечок. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 223
Короткий огляд (реферат): The main stages of cake production, which can be automated, are described. The evaluation criteria of such systems are analyzed. Factors affecting the stability of automated control systems for the production of cakes are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-223.pdf269.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.