Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37985
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономаренко, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Нечитайло, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-21T21:33:17Z | - |
dc.date.available | 2023-08-21T21:33:17Z | - |
dc.date.issued | 2023-04 | - |
dc.identifier.citation | Пономаренко Ю. С., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням тістечок. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 223 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985 | - |
dc.description.abstract | The main stages of cake production, which can be automated, are described. The evaluation criteria of such systems are analyzed. Factors affecting the stability of automated control systems for the production of cakes are considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний універститет | uk_UA |
dc.title | Система автоматизованого керування виготовленням тістечок. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-223.pdf | 269.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.