Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПономаренко, Ю. С.-
dc.contributor.authorНечитайло, Ю. А.-
dc.date.accessioned2023-08-21T21:33:17Z-
dc.date.available2023-08-21T21:33:17Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationПономаренко Ю. С., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням тістечок. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 223uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985-
dc.description.abstractThe main stages of cake production, which can be automated, are described. The evaluation criteria of such systems are analyzed. Factors affecting the stability of automated control systems for the production of cakes are considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleСистема автоматизованого керування виготовленням тістечок.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-223.pdf269.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.