Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономаренко, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Нечитайло, Ю. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-21T21:33:17Z | - |
dc.date.available | 2023-08-21T21:33:17Z | - |
dc.date.issued | 2023-04 | - |
dc.identifier.citation | Пономаренко Ю. С., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням тістечок. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 223 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985 | - |
dc.description.abstract | The main stages of cake production, which can be automated, are described. The evaluation criteria of such systems are analyzed. Factors affecting the stability of automated control systems for the production of cakes are considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний універститет | uk_UA |
dc.title | Система автоматизованого керування виготовленням тістечок. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-223.pdf | 269.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.