Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37985
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПономаренко, Ю. С.-
dc.contributor.authorНечитайло, Ю. А.-
dc.date.accessioned2023-08-21T21:33:17Z-
dc.date.available2023-08-21T21:33:17Z-
dc.date.issued2023-04-
dc.identifier.citationПономаренко Ю. С., Нечитайло Ю. А. Система автоматизованого керування виготовленням тістечок. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 223uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37985-
dc.description.abstractThe main stages of cake production, which can be automated, are described. The evaluation criteria of such systems are analyzed. Factors affecting the stability of automated control systems for the production of cakes are considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний універститетuk_UA
dc.titleСистема автоматизованого керування виготовленням тістечок.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-223.pdf269.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.