Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36284
Название: | Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації |
Авторы: | Бондаренко, В. Ю. |
Научный руководитель: | Абраменко, І. Г. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Бондаренко В. Ю. Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Абраменко І. Г. Харків: ДБТУ, 2023. С. 141-142. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36284 |
Располагается в коллекциях: | Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-141-142.pdf | 579.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.