Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36284
Название: Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації
Авторы: Бондаренко, В. Ю.
Научный руководитель: Абраменко, І. Г.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Бондаренко В. Ю. Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Абраменко І. Г. Харків: ДБТУ, 2023. С. 141-142.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36284
Располагается в коллекциях:Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-141-142.pdf579.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.