Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36284
Title: | Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації |
Authors: | Бондаренко, В. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Абраменко, І. Г. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Бондаренко В. Ю. Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Абраменко І. Г. Харків: ДБТУ, 2023. С. 141-142. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36284 |
Appears in Collections: | Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-141-142.pdf | 579.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.