Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36284
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorАбраменко, І. Г.-
dc.contributor.authorБондаренко, В. Ю.-
dc.date.accessioned2023-07-21T09:44:03Z-
dc.date.available2023-07-21T09:44:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБондаренко В. Ю. Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Абраменко І. Г. Харків: ДБТУ, 2023. С. 141-142.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36284-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-141-142.pdf579.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.