Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36284
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Абраменко, І. Г. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, В. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-21T09:44:03Z | - |
dc.date.available | 2023-07-21T09:44:03Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Бондаренко В. Ю. Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Абраменко І. Г. Харків: ДБТУ, 2023. С. 141-142. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36284 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Аналіз особливостей технологічного процесу випікання хліба для його автоматизації | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-141-142.pdf | 579.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.