Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35252
Название: Гастрономічна культура як засіб комунікацій
Авторы: Радченко, А. Е.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Гастрономічна культура як засіб комунікацій: методичні рекомендації та завдання для практичних занять з дисципліни «Гастрономічна культура як засіб комунікацій» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання; уклад.: А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2022. 56 с.
Краткий осмотр (реферат): Гастрономічна культура − це культурно специфічна система норм, принципів і зразків, що втілюється в способи приготування їжі, наборі прийнятих в даній культурі продуктів і їх поєднаннях, практиці споживання їжі, а також рефлексії над процесами приготування і вживання їжі. Структура гастрономічної культури складається з трьох елементів −кулінарної культури, культури прийняття їжі і гастрономічної рефлексії. Енциклопедичне трактування терміну «культура» характеризує історично визначений рівень розвитку суспільства та людини, що виражається в типах і формах організації життя та діяльності людей, їх матеріальних та духовних цінностях, які відображають рівень матеріального та духовного розвитку. Технологія харчування є однією з важливіших та невід’ємних частин діяльності людини і суспільства, тому і є частиною загальної культури і характеризується організацією харчування у відповідності з фізіологічними та естетичними вимогами, що віддзеркалюють рівень матеріального та духовного розвитку суспільства. Дисципліна «Гастрономічна культура як засіб комунікацій» формує у студентів новий підхід до розуміння щодо системи харчування сучасної людини як невід’ємної частини всієї культури та цивілізації. Автор висловлює подяку Ботштейн Беллі Борисівні за надані навчально-методичні матеріали, які використано під час розробки даних методичних вказівок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35252
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mr_Hastronomichna kul_tura_181_22.pdf1.76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.