Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35251
Название: Технологія готельно-ресторанної справи
Авторы: Омельченко, С. Б.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Технологія готельно-ресторанної справи: методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко. Харків: РВВ ДБТУ, 2023. 29 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» розроблено відповідно до начальної програми. Видання включає практичні завдання за дисципліною, алгоритм їх виконання та контрольні запитання до кожної з тем заняття, які необхідно використовувати здобувачам вищої освіти для самоконтролю. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35251
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MR_Tekhn_HRS_073_22.pdf836.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.