Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35251
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омельченко, С. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-05T14:13:54Z | - |
dc.date.available | 2023-07-05T14:13:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Технологія готельно-ресторанної справи: методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко. Харків: РВВ ДБТУ, 2023. 29 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35251 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» розроблено відповідно до начальної програми. Видання включає практичні завдання за дисципліною, алгоритм їх виконання та контрольні запитання до кожної з тем заняття, які необхідно використовувати здобувачам вищої освіти для самоконтролю. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Технологія готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Tekhn_HRS_073_22.pdf | 836.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.