Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35251
Title: Технологія готельно-ресторанної справи
Authors: Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Технологія готельно-ресторанної справи: методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко. Харків: РВВ ДБТУ, 2023. 29 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» розроблено відповідно до начальної програми. Видання включає практичні завдання за дисципліною, алгоритм їх виконання та контрольні запитання до кожної з тем заняття, які необхідно використовувати здобувачам вищої освіти для самоконтролю. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35251
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_Tekhn_HRS_073_22.pdf836.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.