Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35251
Title: | Технологія готельно-ресторанної справи |
Authors: | Омельченко, С. Б. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Технологія готельно-ресторанної справи: методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент»; уклад.: С. Б. Омельченко. Харків: РВВ ДБТУ, 2023. 29 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації до практичних занять навчальної дисципліни «Технологія готельно-ресторанної справи» розроблено відповідно до начальної програми. Видання включає практичні завдання за дисципліною, алгоритм їх виконання та контрольні запитання до кожної з тем заняття, які необхідно використовувати здобувачам вищої освіти для самоконтролю. Видання призначене студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35251 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_Tekhn_HRS_073_22.pdf | 836.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.