Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27181
Назва: Визначення активності води в харчових системах
Автори: Губський, Сергій Михайлович
Дьяков, Олександр Георгійович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Губський С. М., Дьяков О. Г. Визначення активності води в харчових системах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 298-299.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hubskyy_vyznachennya_aktyvnosti_vody_konf_kharkiv_2017_298-299.pdf400.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.