Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181
Title: | Визначення активності води в харчових системах |
Authors: | Губський, Сергій Михайлович Дьяков, Олександр Георгійович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Губський С. М., Дьяков О. Г. Визначення активності води в харчових системах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 298-299. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_vyznachennya_aktyvnosti_vody_konf_kharkiv_2017_298-299.pdf | 400.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.