Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181
Title: Визначення активності води в харчових системах
Authors: Губський, Сергій Михайлович
Дьяков, Олександр Георгійович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Губський С. М., Дьяков О. Г. Визначення активності води в харчових системах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 298-299.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hubskyy_vyznachennya_aktyvnosti_vody_konf_kharkiv_2017_298-299.pdf400.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.