Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27181
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Дьяков, Олександр Георгійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T13:23:12Z | - |
dc.date.available | 2023-03-17T13:23:12Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Губський С. М., Дьяков О. Г. Визначення активності води в харчових системах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 298-299. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Визначення активності води в харчових системах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hubskyy_vyznachennya_aktyvnosti_vody_konf_kharkiv_2017_298-299.pdf | 400.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.