Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorДьяков, Олександр Георгійович-
dc.date.accessioned2023-03-17T13:23:12Z-
dc.date.available2023-03-17T13:23:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГубський С. М., Дьяков О. Г. Визначення активності води в харчових системах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 298-299.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27181-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення активності води в харчових системахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hubskyy_vyznachennya_aktyvnosti_vody_konf_kharkiv_2017_298-299.pdf400.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.