Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909
Назва: Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis
Автори: Pavlyuk, R.
Pogarska, V.
Yurieva, O.
Skripka, l.
Abramova, T.
Ключові слова: неферментативний каталіз;механоліз;заморожування;низькотемпературне подрібнення;твердий сичуговий сир;нанокомплекси;плавлені сирні вироби
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Pavlyuk R., Pogarska V., Yurieva O., Skripka l., Abramova T. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 5/11 (83). P. 51-61. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.81415.
Серія/номер: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 5/11 (83)
Короткий огляд (реферат): Вивчено комплексний вплив процесів неферментативного каталізу – кріомеханолізу і заморожування сичугових сирів при підготовці до плавлення, який призводить до кріодеструкції важкорозчинних параказеїнаткальційфосфатний нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається їх кріодеструкція і трансформація в наноформу (на 55…60 %). Розроблено технологію оздоровчих плавлених сирних виробів. Розкрито механізми процесів заморожування та неферментативного каталізу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_5_11.pdf868.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.