Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909
Назва: | Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis |
Автори: | Pavlyuk, R. Pogarska, V. Yurieva, O. Skripka, l. Abramova, T. |
Ключові слова: | неферментативний каталіз;механоліз;заморожування;низькотемпературне подрібнення;твердий сичуговий сир;нанокомплекси;плавлені сирні вироби |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Pavlyuk R., Pogarska V., Yurieva O., Skripka l., Abramova T. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 5/11 (83). P. 51-61. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.81415. |
Серія/номер: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 5/11 (83) |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено комплексний вплив процесів неферментативного каталізу – кріомеханолізу і заморожування сичугових сирів при підготовці до плавлення, який призводить до кріодеструкції важкорозчинних параказеїнаткальційфосфатний нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається їх кріодеструкція і трансформація в наноформу (на 55…60 %). Розроблено технологію оздоровчих плавлених сирних виробів. Розкрито механізми процесів заморожування та неферментативного каталізу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909 |
ISSN: | 1729-3774 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_5_11.pdf | 868.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.