Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23909
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pavlyuk, R. | - |
dc.contributor.author | Pogarska, V. | - |
dc.contributor.author | Yurieva, O. | - |
dc.contributor.author | Skripka, l. | - |
dc.contributor.author | Abramova, T. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-23T15:05:26Z | - |
dc.date.available | 2023-02-23T15:05:26Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Pavlyuk R., Pogarska V., Yurieva O., Skripka l., Abramova T. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 5/11 (83). P. 51-61. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.81415. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909 | - |
dc.description.abstract | Вивчено комплексний вплив процесів неферментативного каталізу – кріомеханолізу і заморожування сичугових сирів при підготовці до плавлення, який призводить до кріодеструкції важкорозчинних параказеїнаткальційфосфатний нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається їх кріодеструкція і трансформація в наноформу (на 55…60 %). Розроблено технологію оздоровчих плавлених сирних виробів. Розкрито механізми процесів заморожування та неферментативного каталізу. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 5/11 (83) | - |
dc.subject | неферментативний каталіз | uk_UA |
dc.subject | механоліз | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | низькотемпературне подрібнення | uk_UA |
dc.subject | твердий сичуговий сир | uk_UA |
dc.subject | нанокомплекси | uk_UA |
dc.subject | плавлені сирні вироби | uk_UA |
dc.title | Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_5_11.pdf | 868.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.