Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23909
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPavlyuk, R.-
dc.contributor.authorPogarska, V.-
dc.contributor.authorYurieva, O.-
dc.contributor.authorSkripka, l.-
dc.contributor.authorAbramova, T.-
dc.date.accessioned2023-02-23T15:05:26Z-
dc.date.available2023-02-23T15:05:26Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationPavlyuk R., Pogarska V., Yurieva O., Skripka l., Abramova T. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 5/11 (83). P. 51-61. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.81415.uk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909-
dc.description.abstractВивчено комплексний вплив процесів неферментативного каталізу – кріомеханолізу і заморожування сичугових сирів при підготовці до плавлення, який призводить до кріодеструкції важкорозчинних параказеїнаткальційфосфатний нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається їх кріодеструкція і трансформація в наноформу (на 55…60 %). Розроблено технологію оздоровчих плавлених сирних виробів. Розкрито механізми процесів заморожування та неферментативного каталізу.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.relation.ispartofseriesEastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 5/11 (83)-
dc.subjectнеферментативний каталізuk_UA
dc.subjectмеханолізuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectнизькотемпературне подрібненняuk_UA
dc.subjectтвердий сичуговий сирuk_UA
dc.subjectнанокомплексиuk_UA
dc.subjectплавлені сирні виробиuk_UA
dc.titleTechnology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysisuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_5_11.pdf868.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.