Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909
Название: Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis
Авторы: Pavlyuk, R.
Pogarska, V.
Yurieva, O.
Skripka, l.
Abramova, T.
Ключевые слова: неферментативний каталіз;механоліз;заморожування;низькотемпературне подрібнення;твердий сичуговий сир;нанокомплекси;плавлені сирні вироби
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Pavlyuk R., Pogarska V., Yurieva O., Skripka l., Abramova T. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 5/11 (83). P. 51-61. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.81415.
Серия/номер: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 5/11 (83)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено комплексний вплив процесів неферментативного каталізу – кріомеханолізу і заморожування сичугових сирів при підготовці до плавлення, який призводить до кріодеструкції важкорозчинних параказеїнаткальційфосфатний нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається їх кріодеструкція і трансформація в наноформу (на 55…60 %). Розроблено технологію оздоровчих плавлених сирних виробів. Розкрито механізми процесів заморожування та неферментативного каталізу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909
ISSN: 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_5_11.pdf868.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.