Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909
Название: | Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis |
Авторы: | Pavlyuk, R. Pogarska, V. Yurieva, O. Skripka, l. Abramova, T. |
Ключевые слова: | неферментативний каталіз;механоліз;заморожування;низькотемпературне подрібнення;твердий сичуговий сир;нанокомплекси;плавлені сирні вироби |
Дата публикации: | 2016 |
Библиографическое описание: | Pavlyuk R., Pogarska V., Yurieva O., Skripka l., Abramova T. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2016. № 5/11 (83). P. 51-61. DOI: 10.15587/1729-4061.2016.81415. |
Серия/номер: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies;№ 5/11 (83) |
Краткий осмотр (реферат): | Вивчено комплексний вплив процесів неферментативного каталізу – кріомеханолізу і заморожування сичугових сирів при підготовці до плавлення, який призводить до кріодеструкції важкорозчинних параказеїнаткальційфосфатний нанокомплексів в розчинну форму. Установлено, що відбувається їх кріодеструкція і трансформація в наноформу (на 55…60 %). Розроблено технологію оздоровчих плавлених сирних виробів. Розкрито механізми процесів заморожування та неферментативного каталізу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23909 |
ISSN: | 1729-3774 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_eastern_european_journal_of_enterprise_technologies_article_2016_5_11.pdf | 868.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.