Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14021
Название: | Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів |
Авторы: | Ахмєдова, А.К. |
Научный руководитель: | Погарська, В.В. Юр’єва, О.О. |
Ключевые слова: | обробка;інноваційні методи обробки;фітодобавки;натуральні прянощі |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Ахмєдова А. К. Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів / наук. керівники В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 67. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14021 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ahmyedova_stor67_2022.pdf | 155.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.