Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14021
Название: Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів
Авторы: Ахмєдова, А.К.
Научный руководитель: Погарська, В.В.
Юр’єва, О.О.
Ключевые слова: обробка;інноваційні методи обробки;фітодобавки;натуральні прянощі
Дата публикации: 2022
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ахмєдова А. К. Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів / наук. керівники В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 67.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14021
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ahmyedova_stor67_2022.pdf155.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.