Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14021
Title: | Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів |
Authors: | Ахмєдова, А.К. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Погарська, В.В. Юр’єва, О.О. |
Keywords: | обробка;інноваційні методи обробки;фітодобавки;натуральні прянощі |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Ахмєдова А. К. Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів / наук. керівники В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 67. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14021 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ahmyedova_stor67_2022.pdf | 155.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.