Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14021
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В.В.-
dc.contributor.advisorЮр’єва, О.О.-
dc.contributor.authorАхмєдова, А.К.-
dc.date.accessioned2022-11-17T09:29:53Z-
dc.date.available2022-11-17T09:29:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationАхмєдова А. К. Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів / наук. керівники В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 67.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14021-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectобробкаuk_UA
dc.subjectінноваційні методи обробкиuk_UA
dc.subjectфітодобавкиuk_UA
dc.subjectнатуральні прянощіuk_UA
dc.titleВплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ahmyedova_stor67_2022.pdf155.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.