Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14021
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Погарська, В.В. | - |
dc.contributor.advisor | Юр’єва, О.О. | - |
dc.contributor.author | Ахмєдова, А.К. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T09:29:53Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T09:29:53Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ахмєдова А. К. Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів / наук. керівники В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 67. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14021 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | обробка | uk_UA |
dc.subject | інноваційні методи обробки | uk_UA |
dc.subject | фітодобавки | uk_UA |
dc.subject | натуральні прянощі | uk_UA |
dc.title | Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ahmyedova_stor67_2022.pdf | 155.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.