Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Інтегрований підхід до управління розвитком підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2021Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.04. – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Гросул, Вікторія Анатоліївна; Балацька, Наталія Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Оцінка проблемного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу на основі сучасних технологій нейролінгвістичного програмуванняБалацька, Наталія Юріївна
2019Оцінка соціокультурного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу в УкраїніБалацька, Наталія Юріївна
2020Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвиткуБалацька, Наталія Юріївна
2020Методичний підхід до визначення напряму розвитку підприємства ресторанного бізнесуБалацька, Наталія Юріївна
2019Цінність ресторанної послуги як ключова детермінанта розвитку підприємстваБалацька, Наталія Юріївна