Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 22.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021-02-11
Оцінка конкурентоспроможності харчової продукції та рівня регіональної продовольчої безпеки
Єгоров, Б.В.
;
Кордзая, Н.Р.
2021-01-20
Національний брендинг в забезпеченні міжнародної спеціалізації національної економіки
Грущинська, Н.М.
2021-01-12
Сучасні підходи до визначення поняття «конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств»
Пахуча, Е.В.
;
Бабика, В.О.
;
Клєпчева, О.В.
2021-01-14
Проблеми та перспективи формування конкурентних переваг підприємств АПК
Худавердієва, В.А.
;
Мерчанський, В.В.
;
Храпач, К.Г.
2021-03-21
Інноваційний підхід до системного управління конкурентоспроможністю підприємницької діяльності
Прокопенко, В.Ю.
;
Кривошея, Є.В.
2021-04-17
Комплаєнс-контроль як складова управління економічною безпекою та формування конкурентоспроможності підприємств
Василішин, С.І.
;
Рагуліна, І.І.
;
Орлов, В.В.
2020-09-15
Управління якістю в забезпеченні конкурентоспроможності аграрної продукції
Білоусько, Т.Ю.
;
Шовкун, Л.В.
2020-09-18
Напрямки й бар’єри регіонального розвитку туристичної індустрії
Любаров, Ю.Й.
2020-09-19
Визначна роль конкурентоспроможності та управління ресурсами в діяльності підприємств агробізнесу
Захаров, І.К.
;
Шарко, Б.В.
2020-09
Менеджмент конкурентоспроможності та формування чинників впливу на конкурентні переваги
Соловйов, О.А.
Перегляд
Автор
2
Любаров, Ю.Й.
1
Lioubimova, A. V.
1
Lyubymova, N. A.
1
Pusik, L. M.
1
Pusik, V. K.
1
Антощенкова, В.В.
1
Бабика, В.О.
1
Білоусько, Т.Ю.
1
Василішин, С.І.
1
Герчанівська, С.В.
.
далі >
Тема
3
качество
3
управление
3
якість
2
competitiveness management
2
efficiency
2
integration
2
potential
2
price
2
regions
2
tourism
.
< попередня
далі >
за датою випуску
13
2020
9
2021
Has File(s)
22
true