Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 101.
назад
1
2
3
4
...
11
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
2014
Нетрадиційні борошняні вироби: кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2014
Про наукові основи створення борошняних виробів для систем харчування
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
2019
Експериментальне та імітаційне дослідження теплообміну під час уварювання овочевого соку
Черевко, Олександр Іванович
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Костенко, Станіслав Миколайович
;
Сардаров, Азіз Мурадович
2017
Забезпечення різноманітності харчування в довготривалій системі харчування та створення циклового раціону
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Лук’янчиков, Павло Володимирович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2017
Двоетапна фільтрація раціонів одноразового споживання для створення систем харчування
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Мовенко, Сергій Юрійович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2015
Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2015
Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління
Черевко, Олександр Іванович
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Запаренко, Ганна Володимирівна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
2015
Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Сардаров, Азіз Мурадович
2015
Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення
Черевко, Олександр Іванович
;
Скрипник, Вячеслав Олександрович
;
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Перегляд
Автор
15
Максименко, Георгій Іванович
13
Крутовий, Жорж Андрійович
13
Кіптела, Людмила Василівна
13
М'ячиков, Олександр Васильович
12
Загорулько, Андрій Миколайович
11
Запаренко, Ганна Володимирівна
11
Михайлов, Валерій Михайлович
10
Борисова, Аліна Олексіївна
10
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
10
Загорулько, Олексій Євгенович
.
далі >
Тема
6
добові раціони
6
системи харчування
6
системы питания
6
суточные рационы
5
daily diets
5
раціони одноразового споживання
4
expendable diets
4
nutrition systems
4
нетрадиционные мучные изделия
4
нетрадиційні борошняні вироби
.
далі >
за датою випуску
19
2010
18
2015
16
2014
12
2016
10
2011
10
2017
8
2012
4
2013
3
2018
1
2019
.
< попередня
далі >
Has File(s)
101
true