Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2020Харчові технології. Ч. 2.Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Мельник, Оксана Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Симакова, Інна Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2020Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Тищенко, Ольга Павлівна; Гринченко, Наталя Генадіївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Омельченко, Світлана Борисівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Рябець, Ольга Юріївна; Мельник, Оксана Юріївна; Боковець, Сергій Петрович