Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 99.
назад
1
2
3
4
...
10
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2019
Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Боковець, Сергій Петрович
2018
Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
2018
Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Кошель, Олена Юріївна
2014
Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дьяков, Олександ Георгійович
2014
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці
Любенко, Галина Дмитрівна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
2015
Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту
Любенко, Галина Дмитрівна
;
Обозна, Маргарита Василівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
2020
Особливості технології нового батончика шоколадного
Боковець, Сергій Петрович
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2020
Харчові технології. Ч. 2.
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2018
Харчові технології. Практичний курс
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ботштейн, Белла Борисівна
;
Черемська, Т. В.
;
Журавльов, Сергій Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Федак, Наталія Василівна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Болгова, Н. В.
Просмотр
Автор
11
Чаговець, Любов Олексіївна
11
Шильман, Лев Залманович
10
Власов, Олександр Веніамінович
10
Камсуліна, Наталія Валеріївна
10
Колесник, Аліна Олексіївна
10
Маренкова, Тетяна Іванівна
10
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
10
Усатюк, Світлана Іванівна
10
Чаговець, Вікторія Віталіївна
9
Бірка, Андріана
.
< предыдущая
дальше >
Тема
2
hydrocolloids
2
гідроколоїди
2
желатин
2
кисломолочний сир
2
ксантан
2
міцність гелю
2
полісахариди
2
прочность геля
2
піноутворення
2
рибні паштети
.
дальше >
по дате выпуска
17
2020 - 2023
70
2010 - 2019
12
2003 - 2009
Has File(s)
99
true