Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 20.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2019
Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2019-05-15
Розробка технології порошкоподібних швидкорозчинних нанонапоїв із використанням плодоовочевих дрібнодисперсних добавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Балабай, К. С.
2019-05-15
Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якості
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Кравчук, Т. В.
2019-05-15
Нові технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі екстрактів
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
2019-05-15
Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азоту
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2019-05-15
Вплив паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Михайлов, В. М.
;
Погарський, О. С.
2019-05-15
Уникальная переработка белка и целлюлозы пшеничных отрубей до свободных аминокислот и моносахаров с использованием криомеханодеструкции
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарская, В. В.
;
Лосева, С. М.
2019-05-15
Інноваційна технологія дрібнодисперсних добавок із термообробленого гороху з використанням неферментативного каталізу
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2019-05-15
Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нуту
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
2019-05-15
Розробка інноваційної технології білкових добавок із нуту
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
Просмотр
Автор
9
Погарська, В. В.
3
Балабай, К. С.
3
Котюк, Т. В.
3
Лосєва, С. М.
3
Погарський, О. С.
2
Максимова, Н. П.
2
Михайлов, В. М.
2
Пономаренко, Т. С.
1
Дудник, К. В.
1
Кравчук, Т. В.
.
дальше >
Has File(s)
20
true