Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 20.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2019-05-15Розробка технології порошкоподібних швидкорозчинних нанонапоїв із використанням плодоовочевих дрібнодисперсних добавокПавлюк, Р. Ю.; Балабай, К. С.
2019-05-15Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якостіПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.
2019-05-15Нові технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі екстрактівПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азотуПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Вплив паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2019-05-15Уникальная переработка белка и целлюлозы пшеничных отрубей до свободных аминокислот и моносахаров с использованием криомеханодеструкцииПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лосева, С. М.
2019-05-15Інноваційна технологія дрібнодисперсних добавок із термообробленого гороху з використанням неферментативного каталізуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2019-05-15Технології білкових продуктів для оздоровчого харчування на основі нутуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.
2019-05-15Розробка інноваційної технології білкових добавок із нутуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.