Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25403
Title: Уникальная переработка белка и целлюлозы пшеничных отрубей до свободных аминокислот и моносахаров с использованием криомеханодеструкции
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарская, В. В.
Лосева, С. М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Лосева С. М. Уникальная переработка белка и целлюлозы пшеничных отрубей до свободных аминокислот и моносахаров с использованием криомеханодеструкции. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 92-94
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25403
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-92-94.pdf153.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.