Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24357
Title: | Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 99-103. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24357 |
ISBN: | 978-966-405-480-2 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-99-103.pdf | 140.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.