Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24357
Title: Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні підходи до формування якості освітньої діяльності та професіоналізму в підготовці фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 99-103.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24357
ISBN: 978-966-405-480-2
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-99-103.pdf140.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.