Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 52 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавокПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Архіпов, О. С.; Руда, Л. В.
2012Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягідПавлюк, Р. Ю.; Абрамова, Т. С.; Носіченко, Г. В.; Какадій, Ю. П.
2012Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П.
2012Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.
2012Вивчення ІЧ-спектрів під час низькотемпературного подрібнення грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.
2012Оценка криомеханической активности и разработка иннов ационной технологии наноструктурированной муки из пшеничных отрубейПавлюк, Р. Ю.; Наконечная, Ю. Г.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.
2012Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассановПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лазаренко, Е. И.; Лосева, С. М.; Юрьева, О. А.; Хоменко, А. В.
2012Інноваційні технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa з високим вмістом біофлавоноїдівПавлюк, Р. Ю.; Павлишин, М. Л.; Лосєва, С. М.
2012Інноваційні технології заморожених молочних десертів для оздоровчого харчування з використанням сколотин та рослинних добавокПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Архіпов, О. С.; Максимова, Н. П.
2012Вплив паротермічної обробки на окислювальні ферменти та БАР під час переробки каротиновмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Барабаш, А. Ю.