Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 3555 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2012Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослинДоманова, О. В.; Шубіна, Л. Ю.
2012Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатораДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2012Порівняльна характеристика системи стандартів якості пшениці в Україні та країнах ЄСОносова, І. А.; Бровко, О. Г.
2012Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукруДубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Круглова, О. С.
2012Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном CБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2012Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністюУсатюк, С. І.; Пелехова, Л. С.
2012Колориметричний аналіз компонентів борщової заправкиОдарченко, А. М.
2012Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглівПерцевой, Ф. В.; Кузнецова, Т. О.; Дмитрієвський, Д. І.; Немятих, О. Д.
2012Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікаціїДейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П.