Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-17 зі 17.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2008-08-11
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Трощій, Тетяна Володимирівна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Димитриєвич, Любов Радівна
;
Перцевой, Микола Федорович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
2008-07-25
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Трощій, Тетяна Володимирівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Димитриєвич, Любов Радівна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Перцевой, Микола Федорович
2008-08-11
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Димитриєвич, Любов Радівна
;
Савгіра, Юрій Олексійович
;
Чуйко, Людмила Олексіївна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Перцевой, Микола Федорович
2008-08-26
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Димитриєвич, Любов Радівна
;
Прасол, Дмитро Юрієвич
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Перцевой, Микола Федорович
2008
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2009-03-10
Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Перцевий, Микола Федорович
;
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Пузік, Людмила Михайлівна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Полевич, Віталій Вадимович
;
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Рубіна, Вікторія Вікторівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2006
Технологія продукції харчових виробництв
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Тіщенко, Леонід Миколайович
Перегляд
Автор
15
Бідюк, Дмитро Олегович
10
Крапивницька, Ірина Олексіївна
9
Перцевой, Микола Федорович
9
Перцевой, Федір Всеволодович
7
Димитриєвич, Любов Радівна
7
Перцевий, Федір Всеволодович
7
Савгіра, Юрій Олексійович
6
Колеснікова, Марина Борисівна
6
Перцевий, Микола Федорович
5
Гринченко, Ольга Олексіївна
.
далі >
Тема
1
aspic formation
1
assimilation protein
1
biological value
1
ion exchange
1
term stability protein
1
water to keep ability protein
1
биологическая ценность
1
біологічна цінність
1
влагоудерживающая способность белка
1
волого- утримуюча здатність білка
.
далі >
за датою випуску
15
2008
1
2006
1
2009
Has File(s)
17
true