Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14729
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Димитриєвич, Любов Радівна
Савгіра, Юрій Олексійович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Issue Date: 11-Aug-2008
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34346, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. Р. Димитриєвич, Ю. О. Савгіра, Л. О. Чуйко, І. О. Крапивницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802550. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с.
Series/Report no.: 11;34346
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію кокосову тугоплавку, як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14729
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34346.pdf66.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.